The market lodge
Image default
Offers

Springkastelen spreken tot de fantasie van elk kind

Zowel grotere kinderen als de allerkleinsten leven zich graag uit in een springkasteel. De vormgeving, of het nu een echt kasteel is, of totaal iets anders, doet de kinderen in een andere wereld belanden. Het stimuleert de fantasie van de kinderen, ze leren samen te spelen en ze kunnen zich fysiek heel erg uitleven. Een springkasteel is dan ook altijd een aangename verrassing op tuinfeesten, verjaardagsparty’s of een kermis. Of heb je bijvoorbeeld een horecazaak met een tuin? Dan is een springkasteel ideaal om de kinderen te vermaken wanneer de ouders genieten van een uitgebreide lunch of diner. Een springkasteel kopen kan perfect via internet. Er is een uitgebreide keuze in wat het springkasteel voorstelt, in de afmetingen, de kleuren en zo meer. Je kunt er bijvoorbeeld aan denken om een springkasteel te kopen samen met vrienden of met andere familieleden. Zo kun je het kasteel opstellen telkens er bij één van de mede-aankopers een feestje is.

Huren of kopen?

Ook verhuur springkastelen is mogelijk als je slechts voor een enkele gelegenheid een springkasteel wilt inzetten. Vraag professionele raad en laat je adviseren over de verschillende mogelijkheden om een springkasteel te huren. Het opstellen en terug weghalen van het kasteel wordt door professionelen gedaan. Zo hoef jij je geen zorgen te maken en kun je je volledig focussen op je feest.

Ook een trampoline is heel leuk

Wil je permanent een speeltuig in je tuin hebben? Een trampoline kopen is dan zeker een goed idee. Kinderen en ook de ouders vermaken zich uren aan een stuk op de trampoline. Het neemt niet zo veel ruimte in de tuin en het is een prettige manier om samen met vriendjes te spelen. Kijk bij je aankoop goed naar de verschillende modellen: rond, ovaal of veelhoekig bijvoorbeeld. Let ook goed op het maximum gewicht van de gebruikers (totaal gewicht van alle gebruikers!)

Kies het juiste speeltuig uit, of denk aan een combinatie van meerdere tuigen. Zo beleven je kinderen talloze heerlijke uurtjes in de tuin.

https://www.jumpforfun.be/