The market lodge
Image default
Recreation / Travel

Camping de Leistert

Wil je er even lekker tussenuit met het hele gezin? Wil je even lekker genieten van alle rust en ruimte? Bekijk dan eens de mogelijkheden van camping De Leistert. Deze camping beschikt over alle faciliteiten en verblijfsmogelijkheden die jouw uitje tot een succes maken. De camping biedt vele mogelijkheden. Wil je bijvoorbeeld met je eigen caravan komen? Dat kan! Wil je liever een chalet huren, zodat je zo min mogelijk mee kan nemen? Dan ben je ook aan het goede adres bij de Leistert. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de vierpersoons lodge. Dit is de meest luxe chalet op de Leistert. De mooie gekleurde accommodaties staan vrijstaand, zodat je altijd de ruimte en de privacy hebt.

Het natuurgebied van Limburg

De omgeving van Limburg zit altijd vol verrassingen. Als je verblijft op camping de Leistert, zit je zo in het natuurgebied van Limburg. Daarnaast zijn er verschillende attracties die bezocht kunnen worden. Je kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan GaiaZoo, ga shoppen in de Designer Outlet in Roermond of vaar met een bootje over de Maasplassen. Je kunt bij de camping gemakkelijk een bootje huren, of je kunt een vaartocht maken met één van de rederijen in de buurt. Je leest het; vervelen op camping de Leistert is haast onmogelijk! Breng een bezoek aan camping de Leistert en ontdek de omgeving van Limburg

De mogelijkheden

Dus ben je op zoek naar een leuk vakantiepark in Limburg? Bekijk dan de mogelijkheden van camping de Leistert. Neem een kijkje op de site en laat je verrassen door de mogelijkheden. Wil je gelijk een verblijf boeken? Dat kan ook gemakkelijk en snel op de website! Je hebt de keuze uit verschillende verblijven. Bij het boeken van een accommodatie maak je eerst de keuze voor een aankomst- en vertrekdag. Als je hiervoor een keuze hebt gemaakt, kun je je boeking aanvullen met extra’s. Wil je bijvoorbeeld een arrangement of een dagje uit erbij boeken? Het kan allemaal! Laat je verrassen door de mogelijkheden van camping de Leistert.

https://www.leistert.nl/nl/