The market lodge
Image default
Recreation / Travel

Onvergetelijke rondreis Israël

Een onvergetelijke Bijbelse rondreis door Israël boekt u bij Israël Idoed Reizen. Dit is een christelijk reisbureau met een hart voor Israël. Niet alleen vanwege de prachtige natuur, maar vooral ook vanuit het Bijbelse oogpunt. Vanuit hun visie “saamhorigheid en binding” dat is gebaseerd en geïnspireerd door het Woord van God biedt Israël Idoed reizen namelijk rondreizen door Israël met meer diepgang met betrekking tot de Joodse wortels. U zult Israël ontdekken op een geheel andere wijze, een ervaring om nooit te vergeten.

Bijzondere excursies tijdens rondreis Israël

Indien u bij Israël Idoed Reizen een rondreis Israël boekt zal u tijdens uw reis excursies beleven met een verhaal. Het doel van Israël Idoed reizen is namelijk om u te verbinden met het land en het volk van Israël. Zij zullen u kennis laten maken met de natuur, cultuur en mensen van het land. Niet alleen bezoekt u bijzondere bezienswaardigheden zoals de rots Massada, het Hartland van Israël, Judea en Samaria en bezoekt u verborgen oases in de woestijn. Ook ervaart u het echte leven van de mensen in Israël door een traditionele sabbatsmaaltijd nuttigen bij een Joodse familie thuis en wordt u in contact gebracht met de ouderen uit het land zodat u kunt zien hoe de mensen leven en hoort u hun indrukwekkende verhalen. Ook laat Israël Idoed reizen u niet alleen de natuur van het land zien, ze laat het u ook proeven. Zo ontdekt u de smaken van het goede land. Stuk voor stuk onvergetelijke gebeurtenissen die u niet zou willen missen en waarmee u zich verbonden zal voelen met het land en het volk.

Verhalen over rondreis Israël

Bent u nieuwsgierig geworden en benieuwd naar een reisverslag over een rondreis Israël met Idoed reizen? Op de website staan verschillende verhalen van enthousiaste reizigers die u voor zijn gegaan. De prachtige foto’s en verhalen zullen u vast en zeker overtuigen. Voor meer informatie over de reizen moet u ook op de website zijn want daar staat uitgebreide uitleg over de reizen. Niet alleen staat er van dag tot dag beschreven wat er op het programma staat en wat u gaat bezichtigen en ervaren, ook de prijzen en vertrekdata kunt u er vinden. Welke reis u ook kiest, iedere rondreis van Israël Idoed reizen is met recht een unieke ervaring met diepe beleving.