The market lodge
Image default
Recreation / Travel

Kartonnen dozen in ieder formaat

Nooit meer gebrek aan verhuisdozen met de kartonnen dozen van de Dozenhal. Dozenhal heeft een geschikte doos in ieder formaat voor diverse functies. Heeft u een doos nodig voor opslag? Kies dan het juiste formaat zodat u zo veel mogelijk spullen in één doos kwijt kan. Gaat u binnenkort verhuizen? Kies dan voor een formaat waarbij uw spullen zo veilig mogelijk vervoerd kunnen worden. Moet u juist producten verzenden? Ook dan is het formaat érg belangrijk. Het formaat van een doos is erg belangrijk omdat het kan gaan om de veiligheid van uw spullen, de ruimte die een doos inneemt maar ook om hoeveel verpakkingsmateriaal u nodig heeft. 

Kartonnen dozen zijn de toekomst

Kartonnen dozen zijn erg belangrijk als het gaat om duurzaam denken. We kunnen zien dat het klimaat drastisch aan het veranderen. Daarom is de Dozenhal van mening dat een doos van karton dé toekomst is als wij rekening willen houden met het klimaat. Dit standpunt wordt nog extra benadrukt als we kiezen voor een doos van karton die al eerder gebruikt is, oftewel een gerecyclede doos. Deze producten besparen een hele hoop water, grondstoffen en luchtvervuiling – iets wat in principe ook niet nodig is. Een gerecyclede doos is namelijk van even goede kwaliteit als een nieuwe doos. De Dozenhal kan de kwaliteit van ieder product garanderen gezien de gebruikte materialen altijd eerst worden getest op stevigheid en of het product niet beschadigd is. 

Een standaard doos of op maat gemaakt?

Ook al kunt u bij de Dozenhal kiezen uit vele formaten. Soms wilt u liever een doos op maat gemaakt. Een voordeel hiervan is dat u geheel het formaat kan kiezen maar u kunt ook dit product personaliseren door middel van een logo of tekst op het product te laten bedrukken. Hiermee kunt u, als bedrijf, de naamsbekendheid vergroten en/of reclame maken voor uw organisatie. De voordelen van de standaard formaten is dat de producten sneller geleverd kunnen worden. Bovendien zijn ze ideaal voor bijvoorbeeld gebruik in het magazijn of ergens anders waar u producten wilt opslaan. Als marketingmiddel zijn de op maat gemaakte formaten het meest geschikt.