The market lodge
Image default
Offers

Het verzenden van een pakketje

Het is weer zover, je past je kleding niet meer of je vindt het niet meer mooi. Dan zit er niks meer anders op dan het te verkopen via internet. Maar dan moet je het natuurlijk ook opsturen naar de koper. Hoe kan je dat nou het beste doen? Als je het in een doos doet is het pakketje veel te groot. Wij hebben de beste oplossing gevonden: verzendzakken! Dit heeft namelijk alleen maar voordelen en is beter te gebruiken dan een verzenddoos. Wij zullen je in deze blog vertellen waarom een verzendzak de beste oplossing is voor het versturen van je pakketje.

De voordelen van een verzendzak

Een verzendzak heeft veel voordelen ten opzichte van een verzenddoos. Een verzendzak is namelijk erg compact, ze nemen een stuk minder ruimte in beslag. Daardoor kunnen ze ook door de brievenbus bij de ontvanger, en hoeft de ontvanger ook niet thuis te zijn wanneer het pakketje wordt afgeleverd. Daarnaast scheelt het jou ook verzendkosten! Je hoeft namelijk niet te betalen wanneer het pakketje door de brievenbus past. Wanneer je opzoek bent naar een goede verzendzak, let dan op dat je een vocht- en stofafstotende verzendzak koopt. Je wil natuurlijk niet dat de inhoud van je pakketje helemaal vies wordt. Ook zijn er volledig recyclebare verzendzakken verkrijgbaar. Deze kan je gemakkelijk meerdere keren gebruiken. Je bent dus duurzaam bezig en het is goed voor je portemonnee!

Verschillende soorten verzendzakken

Tijdens het bestellen van een verzendzak ben je er vast al achter gekomen dat er verschillende soorten en maten zijn. Bijvoorbeeld bij de webshop www.blokpackaging.com. Zij maken onderscheid tussen twee verschillende verzendzakken, namelijk de CEOX en de E-green verzendzak. De CEOX is gemaakt van plastic en is 100% recyclebaar. Deze is niet meerdere keren te gebruiken. De E-green verzendzak is gemaakt van kraftpapier. Deze is ook 100% recyclebaar en bovendien kan je deze meerdere keren gebruiken, super handig dus! Bedenk goed welke verzendzak jij wilt bestellen voordat je een aankopen gaat doen!

Meer weten?

Heb je nog enkele vragen over het bestellen van verzendzakken? Blok Packaging is de specialist in alle soorten verpakkingsmateriaal! Zij bieden een ruim assortiment, dus neem snel een kijkje op hun webshop. Ook kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van Blok Packaging. Zij helpen je graag verder!

 

https://blokpackaging.com/