The market lodge
Image default
Offers

Hangplanten

Niet genoeg ruimte voor een kamerplant? Neem dan een hangplant!

Als je niet zo veel ruimte hebt in je huis kan het lastig zijn om planten op een leuke manier neer te zetten zonder dat het rommelig lijkt. De oplossing is dan ook een hangplant. Je kan deze plant in dooie hoeken neerhangen, waardoor je toch nog wat groen in je huis hebt en daarnaast neemt het ook nog eens weinig ruimte in beslag. Wil je graag een speels effect creëren met een hangplant? Hang dan meerdere hangplanten bij elkaar, maar hang elke plant op een andere hoogte. Het leukste is dan ook nog om verschillende soorten planten neer te hangen. Wil je meer weten over een hangplant? Lees dan snel verder! Wij vertellen hier namelijk meer over in deze blog.

 

De keuze is reuze

In het begin werden hangplanten voornamelijk neergehangen op een balkon. De meeste mensen wouden namelijk graag groen op een balkon, en hangplanten waren hier ideaal voor. Voornamelijk omdat een hangplant niet veel ruimte in neemt. Gelukkig is de hangplant uiteindelijk ook naar binnen toe verplaatst, en is het niet meer weg te denken als item in een huis. Een hangplant aanschaffen is daarnaast ook zeer makkelijk (of moeilijk), het is maar hoe je het bekijkt. Er zijn namelijk erg veel hangplanten waar je uit kan kiezen, zo heb je voor elk hoekje een hangplant die daar perfect past. Maar, al die keuze kan het ook weer moeilijker maken. Gelukkig wordt het steeds makkelijker gemaakt aan de hand van filteropties om de juiste plant te kiezen. Heb je een schaduw hoek? Filter dan op planten die prima in de schaduw kunnen staan. Op deze manier wordt de keuze al iets minder, en weet je zeker dat je de juist plant aanschaft.

 

De partij Fleurdirect

Fleurdirect heeft verschillende hangplanten in het assortiment. Maar, de perfecte plant vindt je er altijd. Aan de hand van filteropties kan je aanvinken aan welke eisen je plant moet voldoen. Komt de plant op een lichte plek? Of juist op een zonnige plek? Heb je veel ruimte voor de plant? Of niet? Wil je een grote plant? Of juist een kleine? Op deze manier vindt je zeker de perfecte plant! Meer weten over Fleurdirect? Neem dan gerust een kijkje op de website.

 

 

https://www.fleurdirect.nl/