The market lodge
Image default
Offers

Gordijnen in een kamer

Op zoek naar gordijnen? Is jouw kamer niet super groot? Dat kan zijn de woonkamer, keuken of slaapkamer. Dan is het handig om goed te letten op bepaalde trucs, zodat jouw kamer optisch groter lijkt door de gordijnen. Gordijnen zijn namelijk belangrijk in een kamer. Je wil gordijnen plaatsen die de kamer niet nog kleiner laten lijken. Welke gordijnen passen het beste in een kleine woonkamer? Lees dit artikel voor de beste tips.

Gordijnen van lichte kleur
Lichte kleuren zorgen, in tegenstelling tot donkere kleuren, voor een optisch grotere ruimte. De donkere kleuren zorgen er namelijk voor dat het kleiner lijkt. Wit heeft namelijk de kracht dat het rustig oogt en daarmee een goede basis creëert voor de rest van de kamer. Ga voor wit, crème, lichtgrijs of beige overgordijnen om volledige privacy te creëren en tegelijkertijd een fijne sfeer in de avond.

Doorzichtige gordijnen
Net als lichte kleuren zorgen ook doorzichtige gordijnen ervoor dat de ruimte groter lijkt. Deze gordijnen worden ook wel vitrages genoemd en willen dus zeggen dat je er door heen kunt kijken. Het blokkeert de zon, maar laat wel veel daglicht naar binnen. Juist doordat het veel daglicht naar binnen laat vallen en de stof transparant is, zal een vitrage mooi rustig ogen. Je kunt doorkijken en daarmee lijkt de kamer dieper.

Welke gordijnen kies jij?
Het is natuurlijk niet erg makkelijk om de beste gordijnen te kiezen voor een ruimte. Het is namelijk lastig om in te beelden hoe het er thuis uit komt te zien. Kijk daarom goed online bij Raamdecoratie.com wat de mogelijkheden zijn of kijk je ogen uit bij andere mensen thuis en laat je inspireren. Zo krijg je in ieder geval een indruk van de verschillende soorten. Raamdecoratie.com is een site waar heel veel verschillende gordijnen te vinden zijn inclusief benodigde informatie. Heb je vragen over deze gordijnen? Neem dan nu contact op met de specialisten van Raamdecoratie.com en zij beantwoorden al je vragen.

https://www.raamdecoratie.com/