The market lodge
Image default
Recreation / Travel

Goedkoopste airco 2020

Best beoordeelde goedkope airconditioners . Hier zijn onze volledige beoordelingen van de beste goedkope draagbare airconditioners. Velen krijgen enkele van de beste beoordelingen in hun groottebereik.

Wist u? De BTU-classificatie vertegenwoordigt de hoeveelheid warmte (Britse thermische eenheden) die de AC per uur verwijdert. Er zijn twee beoordelingssystemen, ASHRAE en US DOE / SACC. We noemen beide, met eerst de ASHRAE. Het verschil wordt later uitgelegd in het gedeelte Goedkope draagbare AC-voor- en nadelen hieronder.

Bekijk ook de meest complete mobiele airco test van 2020.

Hoogst gewaardeerde goedkope airco 2020

Er is niets mis met het kopen van goedkope draagbare airconditionermodellen, zolang het apparaat behoorlijke kwaliteitsbeoordelingen heeft en je niet verwacht dat het voor altijd zal meegaan.

In plaats van u een lijst te geven van de absoluut goedkope draagbare airconditioners, hebben we een handige lijst samengesteld met modellen die:

Profiteer van zeer betaalbare prijzen van alle draagbare airconditioners .Krijg behoorlijke kwaliteitsbeoordelingen. Vertegenwoordig verschillende categorieën waar consumenten naar op zoek zijn – kenmerken, kwaliteit en de grootte die ze willen van 8.000 tot 14.000 BTU’s.

Kortom, er staat geen “rommel” in deze lijst, maar u zult ook geen lagere prijzen vinden.

Hier zijn overzichten van goedkope draagbare airconditioners van goede kwaliteit. Volledige recensies volgen met voor- en nadelen, kamerafmetingen van de unit, functies, modi en meer.

1. LG LP0818WNR 

Dit is niet de goedkoopste draagbare airconditioning in onze lijst, maar wel de beste. En het is nog steeds redelijk betaalbaar.

Het heeft een groot aantal gebruiks- en prestatiekenmerken, waaronder automatische verdamping, dus u hoeft een condensaatreservoir niet vaak of helemaal niet te legen.

Beste functies Goedkope airconditioning 2020.

# 2 Shinco SPF2 8.000 BTU 

Shinco is een merk dat constant hoge beoordelingen en recensies krijgt, terwijl de prijzen laag blijven.

Het is een van de goedkoopste draagbare AC’s, maar biedt hoge kwaliteit. Dat is een combinatie die waarde oplevert.

  • Modi: 3 modi – airconditioning voor warme dagen, ontvochtiging voor koele en klam dagen en alleen ventilator voor luchtbeweging of “witte ruis”.
  • Functies: de beste set gemaks- en prestatiefuncties. Zelfverdamping, dus u hoeft het zelden te legen, een volledig meldingslampje in de zeldzame gevallen dat het moet worden geleegd, LED-display, volledig functionele afstandsbediening, 24-uurs timer, zwenkwielen en goede ontvochtiging van 60 pints vocht per dag (7,5 gallons).
  • Voordelen: geweldige functies, uitstekende prijs, goede kwaliteit.
  • Nadelen: Om de afstandsbediening het apparaat te laten bedienen, moet deze er recht op gericht zijn. Elke obstructie zal voorkomen dat het signaal de AC bereikt. Dit is een veelvoorkomend probleem bij afstandsbedieningen, maar het lijkt een beetje erger bij dit model.

Kortom: dit toestel zou gemakkelijk de “beste overall” in onze lijst kunnen zijn. Het past goed in kleine slaapkamers, een kantoor, een hol of een afgesloten ruimte tot ongeveer 300 vierkante meter.

Bekijk ook de beste Dyson airco’s.