The market lodge
Image default
Recreation / Travel

Een uitstekende tandartsstoel vind je hier

Bij Alldent.nl weten ze dat duurzaam en professioneel te werk gaan alleen mogelijk is met een tandartsstoel die van hoge kwaliteit is. Het is een feit dat iedere tandarts anders te werk gaat en dus andere eisen stelt aan tandartsstoelen. Daarom heeft Alldent.nl een uitgebreid assortiment aan stoelen. Van stoelen met een passend design tot tandartsstoelen met speciale ergonomie en zelfs een tandartsstoel met een hoogstaand design. In de showroom kunt u de tandartsstoel waarin u geïnteresseerd bent zien, voelen en uitproberen zodat u zeker bent met de keuze. Tandartsstoel kopen? Ga naar onze website.

Aan alle belangrijke aspecten voor de tandartsstoel is gedacht

Een tandartsstoel koop je natuurlijk op keuze van smaak, budget en een keuze in design. Het zijn de functies en mogelijkheden van een tandartsstoel die voor mondzorg professionals de knoop doorhakken. Bij All Dent weten ze dat de ergonomie van werkstoelen zeer belangrijk is en zijn daarom dan ook speciaal gemaakt zodat langdurig voorovergebogen werk geen probleem is voor het lichaam. Alle modellen zijn ontworpen om tijdens de behandeling veel bewegingsvrijheid te bieden. De collectie tandartsstoelen van All Dent biedt verrijdbare werk krukken maar ook ergonomische werkstoelen met een rugleuning. Dit is belangrijk zodat de rug en bekken goede ondersteuning krijgen. Hierdoor is lang in dezelfde houding zitten prettig en niet belastend voor het lichaam. Alles is mogelijk of u nou een lage of hoge zitting wilt, een ronde zitting wil of juist gaat voor comfort.

Services van All Dent 

Bij All Dent bieden ze naast tandartsstoelen ook de mogelijkheid voor een complete praktijkinrichting. Dus naast een tandartsstoel kunt u denken aan werkstoelen, afzuigsystemen, verlichting, hand- en hoekstukken en röntgenapparatuur All dent levert alleen producten van de beste merken zoals Melag, Carestream, KaVo, Faro, NSK, Mectron, Miele, Acteon, W&H en durr Dental. Ook voor onderhoud aan bijvoorbeeld een defecte tandartsstoel bent u bij All Dent aan het juiste adres. Goede apparatuur waar u op kunt vertrouwen is namelijk belangrijk in een praktijk. Door regelmatig onderhoud te plegen voorkom je storingen en verhoogt de levensduur van apparatuur. Daarom werkt All Dent met gecertificeerde technici die een passie hebben voor de tandheelkunde. Voor informatie over kunt u contact opnemen met All Dent.