The market lodge
Image default
Recreation / Travel

Een touringcar huren bij Noot was erg voordelig

Na heel wat jaren ouders te laten rijden naar verschillende schoolreisjes, besloten wij dat het toch wel handiger was om een touringcar te huren. Wij zijn tot deze conclusie gekomen doordat veel ouders aangeven dat de afstanden te groot waren. Op een gegeven moment hebben wij besloten om eens uit te zoeken wat goedkoper zou zijn: de benzinekosten van alle ouders of het huren van een touringcar. En wat bleek?! Het zou voordeliger zijn om een touringcar te huren. Ook is dit voor de kinderen een stuk leuker, want nu konden zij met zijn allen worden vervoerd naar de schoolreisjes. Toen wij tot deze conclusie kwamen, zijn wij op onderzoek uitgegaan. Wij zijn gaan kijken naar de aanbieders van touringcars en naar welke aanbieders het voordeligst zouden zijn.

Noot gaf eerlijk advies over het huren van een touringcar

Al vrij snel kwamen wij een aantal aanbieders tegen toen wij zijn gaan kijken waar wij het beste een touringcar konden huren. Een van de aanbieders die ons opviel, was Noot. Noot reageerde erg snel op onze vragen en gaf hier een goed en eerlijk advies op. Ook merkten wij dat zij erg deskundig waren en ons goed kunnen voorlichten over de verschillende mogelijkheden die er waren. In samenspraak met Noot hebben wij uiteindelijk een arrangement gekozen. Bij dit arrangement zat het schoolreisje in, zo hadden wij ook geen gedoe met het kopen van de tickets aan de kassa. Daarnaast had dit ook nog eens als voordeel dat het schoolreisje ook nog eens een stuk goedkoper was, ons dagje uit kon niet meer stuk

De chauffeur reed erg verantwoord

Tijdens de reis was de chauffeur van Noot erg gezellig. Hij had erg veel humor en kon goed met de kinderen overweg. Daarnaast reed hij erg voorzichtig en waren wij er daardoor zeker van dat er geen ongelukken zouden gebeuren. Wij hebben een erg leuke dag gehad met een prima chauffeur en een fijne rit. Wij raden het iedereen aan om een touringcar te huren bij Noot, wij hadden een erg fijne dag met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Volgend jaar zitten wij weer met onze groep in een touringcar van Noot!