The market lodge
Image default
Offers

Een glas graveren

Wil jij binnenkort jouw vriend of vriendin verrassen met een leuk persoonlijk cadeautje, en ben je klaar met een bosje bloemen, een cadeaubon of een doos met bonbons? Dan hebben wij het perfecte cadeau! Je kunt namelijk glazen graveren met een leuke tekst! Dit kan een naam van iemand zijn, maar je kunt ook een datum laten graveren. Wil je graag je vriendin verrassen en houdt ze erg van wijn? Dan kun je een wijnglas laten graveren met een leuke tekst. Als je je vriend wilt verrassen kun je bijvoorbeeld een mooi bierglas laten graveren. Ook kun je dit aan je vrienden of vriendinnen geven. Dan is het leuk om bijvoorbeeld een grappige spreuk te laten graveren, of een leuke uitspraak die ze ooit hebben gedaan. Je kunt iemand op een leuke manier voor gek zetten! Zo wordt drinken met je vrienden nóg gezelliger!

Maak het cadeau af

Ben je binnenkort van plan om een bierglas te laten graveren? Dan is het ook leuk om er een bierpakket bij te geven. Deze kun je al samengesteld kopen, maar je kunt het ook zelf samen stellen. Kies voor de lekkerste speciaal biertjes en verras je beste vriend er mee! Bij een wijnglas hoort natuurlijk een lekkere wijn. Daarnaast kun je ook lekkere snacks toevoegen. Zo maak je het perfecte cadeautje helemaal af!

Voor elk feestje

Naast dat je dit originele cadeautje kunt geven aan een jarige, kun je dit ook geven bij andere gelegenheden. Het is namelijk ook leuk om een gegraveerd glas te geven bij een jubileum, of aan een pasgetrouwd stel. Je kunt er bijvoorbeeld een datum op te laten graveren om de liefde te bezegelen. Daarnaast is het ook een goed idee om op zakelijk gebied een glas te laten graveren. Je kunt er bijvoorbeeld een logo op graveren. Dit is een mooie toevoeging aan het jaarlijkse kerstpakket, zodat je werknemers een leuke verrassing krijgen met kerst!

Waar kun je een glas laten graveren?

Je wilt graag een glas laten graveren, maar waar kun je dit nou het beste laten doen? Dit kan gemakkelijk online op de website van Personal Surprise. Zij verkopen allerlei mooie glazen die je kunt laten graveren met een leuke tekst. Neem dus snel een kijkje en ontdek welke glazen ze allemaal verkopen!

 

https://www.personalsurprise.nl/