The market lodge
Image default
Offers

Door gebruik van dit product zorg je dat je lichaam niets te kort komt!

Iets waar we ons allemaal bewust van zijn, maar soms lastiger kan zijn dan het klinkt, is gezond eten. Zeker als je het erg druk hebt, vergeet je wel eens iets te eten of eet je een snelle simpele maaltijd. Dat is niet per se slecht, maar op die manier krijg je niet alle vitamines binnen die je nodig hebt. Misschien heb jij je de afgelopen tijd vaak lui en lusteloos gevoeld? Dan is het de hoogste tijd om meer vitamines te slikken. Dat doe je eenvoudig met een product van Superfoodies! Meer weten over de voedingssupplementen? In deze blog vertellen we je alles wat je moet weten over green juice!

 

Producten met veel vitamines en mineralen

Green juice is een drankje dat veel vitamines en mineralen bevat. De poeder is gemaakt van groene groenten, fruit, kruiden en zeewier, waardoor je het vitaminetekort in je lichaam gemakkelijk kunt compenseren. Superfoodies green juice heeft alles wat je nodig hebt! Het bevat magnesium, vezels, calcium, ijzer, vitamine C, vitamine B12, vitamine D en vitamine B2 en B6. Deze ingrediënten zijn echte boosters voor je lichaam. Je activeert de natuurlijke energie in je lichaam en het immuunsysteem wordt positief beïnvloed. Op de lange termijn ben je minder vermoeid en worden je nagels en haar sterker. De positieve effecten van binnenuit zijn ook naar buiten toe zichtbaar. Maar er zijn ook producten zoals zaden, poeders of capsules die bedoeld zijn om je gezondheid te versterken.

 

Wat je moet weten over vitamine B12

De voordelen hebben we al genoemd, maar we hebben nog niet uitgelegd welke eigenschappen vitamines en mineralen hebben. Als voorbeeld lichten we de functie van vitamine B12 toe, ook wel cobalamine genoemd. Het is verantwoordelijk voor de aanmaak van rode bloedcellen, die nodig zijn voor de transport van zuurstof in het bloed. Een gebrek aan vitamine B12 kan daarom leiden tot een bepaalde vorm van bloedarmoede die vermoeidheid of ongemak kan veroorzaken. Dit kan op zijn beurt leiden tot duizeligheid, hartkloppingen en oorsuizen.

 

Meer informatie over Green Juice?

Benieuwd naar de green juice Superfoodies of de andere superfoods van het bedrijf? Kijk dan eens op de website. Daar vind je meer informatie over de producten. Superfoodies biedt ook andere voedingsmiddelen en supplementen aan. Alles wat je nodig hebt om een ​​gezonde levensstijl te beginnen! 

 

https://superfoodies.nl/