The market lodge
Image default
Recreation / Travel

De Tula Toddler draagzak

Tula Toddler

De Tula Toddler is een draagzak die lange tijd mee kan gaan. De draagzak is zeer geschikt voor kinderen van 1,5 tot een jaar of 6, afhankelijk van de grootte van je kind natuurlijk. Qua gewicht kan je de draagzak gebruiken tot je kind ongeveer 22 kilogram weegt. De draagzak gaat lang mee omdat hij verstelbaar is in verschillende maten.

Verstelbare draagzak

De Tula Toddler is verstelbaar in verschillende maten. Zo kan je kan de draagzak verstellen in zowel de lengte als de breedte van het zitvlak. De door het aanpassen van de maat van de draagzak is het mogelijk om je kind altijd op een ergonomische manier te dragen en bovendien comfortabel voor je kindje zelf. Het verstellen van de lengte van het rug paneel van de draagzak is zodat je kind goede ondersteuning krijgt en geen rugklachten ontwikkeld doordat hij of zij te los in de draagzak zit.

Comfortabele draagzak

De Tula Toddler is een comfortabele draagzak voor zowel de drager als je kindje. De draagzak is gemaakt van zacht katoen en dat maakt dat dit fijn aanvoelt voor je kindje. Voor het comfort van de drager zijn de draagbanden voorzien van dikke vulling rondom de schouders zodat er geen striemen en gevoelige plekken ontstaan door het schuren van de banden.

Kleurrijke draagzak

De Tula Toddler draagzakken zijn er in vele verschillende kleuren en printjes. Van stipjes tot bloemen en streepjes, de Tula Toddler draagzak is een ergonomische, verstelbare en bovenal kleurrijke draagzak. Geliefd bij zowel ouders als kinderen!

https://www.moederenbaby.nl/er-op-uit/babydragers/draagzakken/filter/tula/tula_toddler/