The market lodge
Image default
Recreation / Travel

De reis door reisverzekeringen, zoals Allianz Assistance

 

Bij goed voorbereid op reis gaan hoort ook de juiste reisverzekering. Want hoewel we allemaal graag besparen, heeft je moeder toch gelijk: een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarnaast dekt een reisverzekering misschien wel meer dan jij denkt? En hoe zit dat met Allianz Assistance? Die noemen we omdat de Allianz Global Assistance Group de grootste en belangrijkste aanbieder is van reisverzekeringen en de aansluitende dienstverlening. Daarom zijn zij een goed beginpunt voor het zoeken van de beste polis voor jou. En misschien kom je wel bij een concurrent van Allianz Assistance uit. Maar als dat de juiste keuze is voor jou, moet je het vooral doen!

 

De dekking moet de lading dekken

Het allerbelangrijkst bij een reisverzekering is natuurlijk dat je een goede dekking hebt voor alle gevallen waarin je gebruik wilt maken van de verzekering. Schade en diefstal zijn in bijna alle gevallen goed dekt, maar kijk ook goed naar letselschade. In het buitenland dekt je zorgverzekering lang niet alles. Een goede reisverzekering dekt bijvoorbeeld ook vervoer in de ambulance, of wat te denken van een gipsvlucht? En een vervelender onderwerp, maar we willen hem toch noemen: als je overlijdt in het buitenland kun je dekking hebben die de kosten van het overbrengen van je stoffelijk overschot betaalt. Je denkt er liever niet over na, maar wat als?

 

Kijk goed bij marktleider Allianz Assistance

Een goede polis is te vinden bij Allianz Assistance, deze Duitse gigant in de reisverzekeringsbranche heeft meer dan 400.000 dienstverleners over de hele wereld die je kunnen helpen wanneer je hulp nodig hebt. Als je naar ze belt voor hulp, spreek je één van de 13.000 medewerkers van de vaste helpdesk. Je kunt in de meeste gevallen met ze spreken je eigen taal, want samen spreken deze medewerkers wel 58 talen! En wat betreft het oplossen van problemen doen ze ook goede zaken: ieder uur helpen ze 55.000 mensen, per jaar ontvangen ze 53 miljoen telefoontjes en helpen ze klanten met 22 miljoen zaken.

 

Kijk ook goed om je heen

Allianz Assistance heeft zoals gezegd veel klanten. Deze hebben uiteraard ook allemaal een mening. Deze meningen kun je her en der op internet terugvinden in de vorm van reviews en beoordelingen. Ben je nieuwsgierig naar de beoordelingen van de klanten van Allianz Assistance? Klik dan hier. Hier kun je ook reviews lezen over de concurrenten van Allianz Assistance. Met deze reviews, gecombineerd met de informatie in dit artikel en je eigen speurwerk, kun je een goed beeld krijgen van het landschap in reisverzekeringsland.