The market lodge
Image default
Recreation / Travel

All over Tours bezorgt droomvakanties in Zuid-Afrika

De top van de Drakensbergen is met 3482 meter het hoogste punt van Zuid-Afrika. Maar dit is niet het enige dat je kunt bewonderen als je kiest voor een luxe reis door Kwazulu Natal, Swaziland en Lesotho.

Wat te denken van parelwitte stranden, wildreservaten met dieren die je nog niet eerder in het echt zag en interessante cultuur. Zwazulu-Natal is als provincie van Zuid-Afrika het land van oorsprong van de zulu’s. Zwazulu-Natal ligt aan de oostkust tegen de Indische Oceaan aan. Swaziland is een zelfstandig land, ook oostelijk gelegen. En Lesotho, ook een Zuid-Afrikaans land, ligt iets westelijker ten opzichte van Kwazulu-Natal en Swaziland. Dit zijn activiteiten die je tijdens een All over Tours vakantie in Zuid-Afrika zou kunnen doen:

  • een safari in het Phinda wildreservaat;
  • duiken of snorkelen bij Rocktail;
  • wandelen / mountainbiken / paardrijden / hiken door de Drakensbergen;
  • een optreden van een traditionele dansgroep bijwonen.

Lake Tanganyika staat bekend als het grootste rifmeer van Afrika. Tevens is het het diepste meer op het continent. Lake Tanganyika ligt in westelijk Tanzania. Rondom het meer gelegen zijn de Mahale Mountains. Een vakantie in Tanzania, georganiseerd door All over Tours, zul je nooit meer vergeten. Op het programma staat bijvoorbeeld het volgende:

-een regenwoud met chimpansees;
-Katavi National Park;
-de Ngorongoro krater;
-een wildreservaat met krokodillen, nijlpaarden en buffels.

All Over Tours, luxe reizen op maat

Als je enthousiast wordt, kun je via de website van All Over Tours -geheel vrijblijvend en kosteloos- een voorbeeldreis aanvragen. Het volgende is allemaal inbegrepen in een dergelijke reis: een informatiepakket met een reisboek, de intercontinentale vluchten en genoemde binnenlandse vluchten, de luchthavenbelasting en eventuele toeslagen, de diverse verblijven en bijbehorende verzorging zoals beschreven, beschreven transfers, de entreegelden van de parken die bezocht worden en Flying Doctor Service. Niet inbegrepen zijn de visumkosten voor Tanzania, een reis- en/of annuleringsverzekering, een boeking bij het calamiteitenfonds, fooien en persoonlijke uitgaven. Kom je liever langs? Ook dan ben je van harte welkom bij All Over Tours.

 

https://www.allovertours.nl/