The market lodge
Image default
Recreation / Travel

4Suites opent de deuren van ieder type hotel

Het type hotel is niet van belang, 4Suites maakt bestaande sloten mobiel toegankelijk. Hoe? 4Suites is een technologisch bedrijf gespecialiseerd op het gebied van cloud based. Zij ontwerpen en produceren intelligente embedded hardware die in verbinding staan met een cloud platform. Het is de missie van 4Suites om iedere deur in de wereld mobiel toegankelijk te maken tegen lage kosten en met hoge veiligheid en betrouwbaarheid. Voor welk type hotel is de app geschikt? Voor ieder hotel! We vertellen u er graag meer over.

Digitaliseren hotels meerdere locaties

4Suites helpt hotelbedrijven die beschikken over meerdere locaties uniformiteit uit te stralen. Daarnaast is de service op iedere locatie op hetzelfde niveau. Een gastprofiel is inzichtelijk voor ieder hotel, op deze manier ontstaat een optimale en persoonlijke gastbeleving.

Digitale dimensie boetiek hotels en hostels

Dankzij de ultieme service van 4Suites komt de intieme sfeer van een boetiek hotel meer tot zijn recht. Het toevoegen van een digitale dimensie zorgt niet alleen voor een kostenbesparing, maar er ontstaat tevens een mix tussen nieuwe mobiele technologie en persoonlijke interactie. Ook voor hostels werkt het direct mobiel toegang geven tot kamers ideaal. Grote groepen die bij de receptie staan te wachten behoren vanaf nu tot het verleden. Door middel van het 4Suites dashboard wordt er goed overzicht gehouden. Activiteiten en sociale evenementen communiceert u middels de app. Aan de hand van de informatie die de 4Suites app geeft kunnen gasten de betreffende stad ontdekken.

Versterk luxe en comfort

Met 4Suites worden luxe en comfort versterkt. Extra faciliteiten worden gemakkelijk geregeld via de smartphone van de gast. Denk aan een bezoek aan de sauna, restaurant, spa of sportvelden. Deze recreatiefaciliteiten kunnen via upselling worden aangeboden aan de gast en direct geboekt en betaald worden. Early check-in en late-check out zijn populaire methodes om eenvoudig de omzet te verhogen terwijl tegelijkertijd het serviceniveau wordt verhoogd. Benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u meer weten? Breng een bezoek aan de website voor meer informatie.

https://www.4suiteshq.com/nl/