HQ Powerkites

Themarketlodge

Ben je een klein beetje een doorgewinterde powerkiter? Dan ben je ongetwijfeld bekend met de term HQ Powerkites. Dit merk staat al meer dan twintig jaar aan de top van de kite wereld en voorziet kiters van alle hoeken van de aarde met de beste powerkites. Maar welke kites zijn op dit moment de modellen om aan te schaffen? We laten je kort de huidige collectie zien en belichten onze favoriete HQ kites van dit moment.

HQ Symphony Beach 3

De Symphony matrasvliegers zijn zeer in trek bij de casual strandgangers. Deze vliegers zijn dan ook perfect om mee te nemen op reis en als je een goede kite bij je wilt hebben. Het paradepaardje van de Symphony lijn is de Symphony Beach III. BEschikbaar in 4 verschillende maten en voorzien van diverse opdrukken. Een geweldige vlieger om mee te nemen naar the beach.

HQ Beamer 6

Dit jaar is maarliefst de zesde editie van de bekende Beamer op de markt gebracht. Deze powerkite doet het al jaren erg goed bij de kiter die op zoek is naar een allround kite. De Beamer is dan ook voor uiteenlopende sporten te gebruiken, zoals kite buggyen of mountainboard kiten. Wij raden de Beamer dan ook aan als je een brede interesse hebt in de kitesport.

HQ Vapor 2 

Ok, de Vapor 2 is next level. Niet voor beginners en alleen voor de pro’s geschikt. Met de nieuwste Vapor heeft HQ de ultieme kitebuggy vlieger ontworpen. Met deze kite kun je enorme snelheden bereiken. Echt een must voor iedere kitebuggyer met ambitie.