Ga op vakantie naar Botswana en creëer mooie herinneringen!

Op vakantie naar Botswana. Het is misschien niet meest voor de hand liggende vakantiebestemming, maar zeker een ervaring die u niet mag missen. Door te kiezen voor Oryx Travel als uw touroperator kunt u met een gerust hart vertrekken op het avontuur van uw leven. Alles wordt geregeld, tot aan de financiële zekerheid aan toe! Heeft u bepaalde voorkeuren? Geef het door en uw reis wordt voor u op maat samengesteld. En heeft u na uw reis door Botswana nog lang geen genoeg van Afrika (iets dat wij ons overigens goed voor kunnen stellen)? Dan zijn er nog vele andere bestemmingen beschikbaar, zoals een van de luxe reizen naar Zuid-Afrika.

In Botswana de ‘Big Five’ bekijken tijdens een onvergetelijke vakantie

Wilt u een keer echt iets bijzonders doen en een punt wegstrepen op uw bucketlist? Kies dan voor een bijzondere safari reis door Afrika. U spot er de buffel, leeuw, olifant, neushoorn en het nijlpaard, ook wel de Big Five. Maak uw droom werkelijkheid, streep weer iets weg van die bucketlist en boek uw volgende vakantie bij Oryx Travel. Dan bent u meteen verzekerd van luxe overnachtingen en een volledig verzorgde reis. Klinkt Afrika u wel goed in de oren maar weet u niet zeker of Botswana voor u of uw gezin het meest geschikt is als eerste Afrika-reis? Dan kunt u bij deze touroperator ook luxe reizen naar bijvoorbeeld Zuid-Afrika boeken.

Luxe reizen door Zuid-Afrika die volledig op maat zijn gemaakt

Wanneer u een van de luxe reizen door Zuid-Afrika van een touroperator als Oryx Travel boekt, weet u zeker dat deze volledig wordt afgestemd op uw wensen. Van de hotels tot de activiteiten, het wordt allemaal van tevoren voor u geregeld. Het enige dat u nog hoeft te doen is op tijd op het vliegveld zijn als u vertrekt! We waarschuwen u wel: nadat de verbazing over de pracht van Afrika op de vlucht terug wat is gezakt, wilt u meteen uw volgende vakantie naar Afrika. Wij verzorgen daarom ook reizen naar bijvoorbeeld naar Botswana of Namibië. Genoeg keuze voor uw volgende bestemming in Afrika!